Snekker,- og tømrertjenester i Bærum, Asker og Lier

Mange dyktige håndverkere og et stort kontaktnett gjør det mulig for oss å tilby mange typer tjenester.
Vi står ansvarlig for framdrift og koordinering av hele arbeidet.

Hus ikon

Rehabilitering

Ønsker du å pusse opp innvendig eller friske opp boligens fasade?

Vi utfører alt fra skifte av kledning og oppussing av fasade, til nytt våtrom eller totalrenovering av bolig.

blokk ikon

Påbygg og tilbygg

Ønsker du et anneks på eiendommen eller mer boltreplass i huset? Vi påtar oss tilbygg og påbygg i alle størrelsesordener enten det er ny garasje, anneks, terrasse eller påbygg på huset eller hytta.

  Vi virkeliggjør dine idéer!

verktøy ikon

Nybygg

Går du med planer om å bygge hus? Asker Tømrermesterbedrift AS gir liv til boligdrømmen. I en årrekke har vi realisert boligplaner. Er du usikker på hvilken type hus du bør bygge, gir vi deg kvalifiserte råd basert på dine preferanser, omgivelsene og tomtens størrelse. Er huset arkitekttegnet, samarbeider vi etter beste evne med arkitekten.

vask ikon

Våtrom

Skal baderommet pusses opp, er det mye å ta hensyn til for å unngå ubehagelige opplevelser i fremtiden. Ved oppussing av våtrom er det ikke rom for feiltrinn, og håndverkeren bør velges med omhu. Asker Tømrermesterbedrift AS har lang erfaring med oppussing av bad

mennesker ikon

Koordinering av andre yrkesgrupper

Vi har et bredt nettverk av dyktige håndverkere og kan koordinerer andre håndverkere, som blikkenslagere og murere. Vi står ansvarlig for at arbeidet utføres forskriftsmessig, innen fastsatt tid og innenfor avtalte økonomiske rammer. For deg som kunde er dette fordelaktig ettersom du da forholder deg til kun én aktør.

Mestermerket